Баклажани по-ліванськи в мультиварці
- 1. Баклажани — 6 шт.
- 2. Цибуля — 1 шт.
- 3. Фарш з яловичини — 350 г.
- 4. Бульйон курячий — 500 мл.
- 5. Перець чорний — 1 ч. л.
- 6. Сік лимоний — 1 ч. л.
- 7. Рис — 350 г.
- 8. Помідори — 4 шт.
- 9. Часник — 2 зуб.
- 10. Горіхи кедрові — 3 ст. л.
- 11. Сіль — 1,75 ст. л.
- 12. Олія оливкова — 3 ст. л.
- 13. Петрушка — 20 г.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Смажити кедрові горіхи на сковородці без олії до золотистого кольору. На оливковій олії підрум'янити цибулю та нарізаний часник.
Половину цибулі і часнику перекласти до горіхів, а іншу залишити на сковороді. Додати до горішків та цибулі фарш та промитий рис, сіль і чорний перець. Все потрібно перемішати.
На сковороду з цибулею покласти нарізані помідори та тушкувати до м'якості, потім ще додати томатну пасту, бульйон. Готувати на невеликому вогні. Можна також додати чайну ложку цукру.
Баклажанам зрізати кінчик та видалити серцевину за допомогою чайної ложки. Наповнити баклажани сумішшю з фаршу.
Покласти баклажани в мультиварку, залити підготовленим соусом та готувати протягом 1,5 години.
Під час подачі полити лимонним соком та посипати петрушкою.