Качині грудки в портвейні з мандарином
- 1. М'ясо (качина грудка) — 4 шт.
- 2. Мандарин — 5 шт.
- 3. Мед — 45 г.
- 4. Портвейн — 150 мл.
- 5. Сіль — за смаком
- 6. Чорний мелений перець — за смаком
- 7. Оливкова олія — 30 г.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Спочатку потрібно сковорідку змастити невеликою кількістю оливкової олії. Потім обсмажити качину грудинку спочатку шкіркою вниз, потім перевернувши, по 1,5 хвилини з кожної сторони. Витягнути та покласти на дерев'яну дошку.
Далі потрібно зрізати цедру двох мандаринів, почистити їх від білих плівок та дрібно порубати. Віджати сік почищених плодів. Мандарини, що залишилися, почистити та поділити на часточки, почистивши всю шкірку (цікавить лише філе). На сковорідці і на олії, на котрій смажилася качка, на середньому вогні обсмажувати цедру 1 хвилину. Додати мед та філе мандарин, дати соку карамелізуватися. Акуратно помішуючи, готувати 2 хвилини. Влити мандариновий сік.
Дати закипіти та трохи випаритися, влити портвейн. Помішуючи, готувати кілька хвилин. Коли соус почне густіти, покласти в нього качині грудки. Поливаючи, готувати ще 1-2 хвилини. Подавати, поливши соусом, що вийшов.