Домашній хліб
- 1. Вода — 700 мл.
- 2. Дріжджі сухі — 14 г.
- 3. Сіль — 14 г.
- 4. Борошно — 1 кг.
- 5. Маслинова олія — 5 мл.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Спершу слід просіяти борошно 1 кг. Відміряти 700 мл. води і відставити ненадовго. У борошно всипати 14 г. дріжджів (2 пакетики). Додати 14 г. солі. Перемішати все з борошном.
Воду влити у борошняну суміш. Ложкою перемішати до утворення густої грудки. Викласти його на посипану борошном поверхню. Вимісити тісто руками.
Тісту надати округлої форми. Викласти в змащену маслиновою олією миску. Накрити рушником і поставити в кухонну шафу на 60 хвилин. Збільшене в розмірі тісто ще раз вимісити. Покласти назад в місткість. Щедро посипати борошном. І знову відправити на годину в те ж місце.
Акуратно вийняти тісто з миски і перекласти у форму для запікання. Відправити до духовки, розігрітої до 250ºС на 10 хвилин. Потім збільшити температуру до 220ºС і випікати ще 20 хвилин.