Заварні кільця з сиром
- 1. Сир — 320 г.
- 2. Масло кисло-вершкове — 275 г.
- 3. Борошно — 200 г.
- 4. Вода — 180 мл.
- 5. Сіль — 2 г.
- 6. Яйця — 5 шт.
- 7. Цукрова пудра — 90 г.
- 8. Згущене молоко — 65 г.
- 9. Цукор ванільний — 1 пакетик
- 10. Коньяк — 10 г.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Приготувати заварне тісто. Для цього покласти в каструльку 100 г. масла, сіль, налити воду і довести до кипіння.
Коли масло розплавиться і суміш буде активно кипіти, всипати заздалегідь просіяне борошно. Зменшити вогонь до мінімуму і ретельно перемішувати суміш, поки тісто не злипнеться в пружну грудку. Зняти з вогню і охолодити до 50-60°C.
Додати яйця в тісто по одному, добре розмішуючи до гладкості і однорідності.
Готове тісто перекласти в корнетик з зубчастою насадкою діаметром 1,5 см. і відсадити на папір для випічки кілець.
Випікати при 220°C 15 хвилин, а потім при 180°C 30-35 хвилин. Охолодити.
Для крему збити розм'якшене масло (175 г.) з цукровою пудрою і ванільним цукром, розтертим в порошок. Додати потроху згущене молоко, добре збиваючи.
Налити в крем коньяк і збити, додати сир і перемішати на невеликій швидкості.
Кільця розрізати і наповнити кремом, охолодити в холодильнику. Посипати цукровою пудрою.