Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти обід вечеря дієтичні страви › Крем-суп із кольорової капусти з чеддером і кропом
Крем-суп із кольорової капусти з чеддером і кропом

Крем-суп із кольорової капусти з чеддером і кропом

Прийшов час відчути себе аристократичним англійцем. Для цього вам не обов'язково готувати вівсянку. Пропонуємо вашій увазі крем-суп із кольорової капусти з чеддером і кропом. Назвемо вам дві головні причини, щоб приготувати цю першу страву: по-перше, готується він всього лише 25 хвилин, а от насолоджуватися його незвичайним смаком можна довше; по-друге, крем-суп користується популярністю завдяки своїй поживності. Подивившись на інгредієнти, навіть новачок зрозуміє, наскільки суп вийде корисним. Кріп, молоко, часник, кольорова капуста подарують вам заряд енергії і чималу порцію корисних речовин. А сир чеддер зробить суп не просто смачним, а розкішним, аристократичним, витонченим. Приємного апетиту!

Кількість порцій 4
Час приготування 25 хв

  1. 1. Цибуля ріпчаста — 80 г.
  2. 2. Олія рослинна — 15 мл.
  3. 3. Часник — 2 зуб.
  4. 4. Бульйон курячий — 500 мл.
  5. 5. Картопля — 1 шт.
  6. 6. Капуста кольорова — 300 г.
  7. 7. Сир чеддер — 120 г.
  8. 8. Кріп — 30 г.
  9. 9. Сіль — за смаком
  10. 10. Перець чорний — за смаком
  11. 11. Молоко — 100 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Цибулю і часник очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Розігріти рослинну олію в невеликій каструлі і додати цибулю. Обсмажити близько 5 хвилин до м'якості, потім додати часник і смажити ще хвилину.

  2. Картоплю помити, очистити і нарізати невеликими кубиками. Кольорову капусту помити і ножем розділити на невеликі суцвіття. Влити в каструлю бульйон і молоко, додати картоплю і кольорову капусту. Довести до кипіння, зменшити вогонь, накрити кришкою і варити 30 хвилин.

  3. Сир натерти на дрібній тертці. Кріп помити, просушити, дрібно нарізати. Коли час пройде, зняти суп з вогню і подрібнити блендером до стану пюре. Додати в гарячий суп тертий сир, постійно помішуючи, щоб він не брався грудочками. Сир повинен повністю розчинитися. Подавати суп, додавши зелень.