Курка в овочевому рагу
- 1. Куряче філе — 1 кг.
- 2. Кабачок — 450 г.
- 3. Цибуля ріпчаста — 2 шт.
- 4. Солодкий перець — 1 шт.
- 5. Томати у власному соку — 400 г.
- 6. Часник — 2 зубчика
- 7. Зелений базилік — за смаком
- 8. Сіль — за смаком
- 9. Чорний мелений перець — за смаком
- 10. Соняшникова олія — за смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Куряче філе порізати на великі шматочки.
Кабачок, цибулю і перець також нарізати крупно.
На великому вогні, розігріти в сотейнику соняшникову олію і обсмажити в ньому шматочки філе. Обсмажувати слід не все філе, а в 2-3 заходи до золотистої скоринки.
Потім м'ясо викласти на тарілку, а в сотейник висипати нарізану цибулю, тільки вогонь, при цьому, зробити трохи менше середнього. Цибулю смажити 3-4 хвилини.
Після чого додати нарізані кабачок і перець, продовжувати смажити ще хвилин 10.
Потім обсмажені шматочки м'яса повернути в сотейник. Додати розім'яті помідори разом із соком. Посолити і поперчити за смаком і довести до кипіння.
Після чого накрити кришкою і продовжувати тушкувати хвилин 20 до повної готовності м'яса і овочів.
Поки страва тушкується, натерти часник на дрібній тертці, а базилік дрібно нарубати ножем.
Коли страва буде готова, вимкнути вогонь, посипати тертим часником і базиліком, накрити кришкою і дати постояти хвилин 5.