Сирні равлики з салом і зеленню
- 1. Борошно — 500 г.
- 2. Дріжджі — 1 шт.
- 3. Соняшникова олія — 2 ст. л.
- 4. Петрушка — 1 пучок
- 5. Зелена цибуля — 1 пучок
- 6. Сало — 150 г.
- 7. Сир гауда — 200 г.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Борошно просіяти у велику миску. Додати дріжджі, сіль, олію та воду, замісити тісто. Залишити підходити в теплому місці на 30 хвилин.
У цей час зелень помити, обтрусити від води. Листя петрушки обірвати, дрібно порубати, зелену цибулю нарізати тонкими кільцями.
Сир крупно натерти, сало порізати невеликими кубиками. Тісто розкачати на злегка присипанії борошном робочій поверхні в прямокутний пласт приблизно 40 х 45 см.
Розподілити по тісту сир, зелень і шматочки сала. З більш довгої сторони закатати тісто в рулет, злегка притискаючи, розрізати впоперек гострим ножем на 32 частини.
Викласти їх на застелене пекарським папером деко, залишити на 30 хвилин. Випікати в заздалегідь розігрітій до 200°C градусів духовці на вогні трохи вище середнього близько 15 хвилин.
Витягнути, викласти для охолодження. При бажанні посипати кунжутом, подавати до столу.