Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти обід › Севіче з сібаса
Севіче з сібаса

Севіче з сібаса

Якщо хочеться урізноманітнити рибне меню і приготувати щось пікантне, незвичайне і корисне, то перуанська страва під назвою севіче - те, що потрібно. Шеф-кухар ресторану Tin Tin Ілля Сьомін пропонує зробити її з сібаса - білої риби з ніжним м'ясом, в якому мінімум кісток і калорій, а також особливий маринад до нього.

Кількість порцій 2
Час приготування 25 хв

  1. 1. Сібас (філе) — 300г
  2. 2. Червона цибуля — 60г
  3. 3. Батат (відварений) — 150г
  4. 4. Кінза — 35г
  5. 5. Чилі халапеньйо — 25г
  6. 6. Морська сіль — за смаком
  7. 7. Паста чилі — 10г
  8. 8. Лайм — 280г
  9. 9. Імбир свіжий — 10г
  10. 10. Часник — 5г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Приготуйте маринад «тигрове молоко»: змішайте нарізані часник, імбир, 15 г кінзи, сік лайму. Дайте трохи постояти, процідіть, додайте сіль і пасту.

  2. Шматочки філе викладіть в миску і посоліть, залиште ненадовго. Додайте маринад і залиште ще на пару хвилин.

  3. Зваріть батат

  4. Змішайте мариновану рибу з дрібно нарізаною цибулею, бататом, чилі та кінзою. Подавайте!