Сирна запіканка з гарбузом та яблуками
- 1. Гарбуз — 1 кг.
- 2. Манна крупа — 75 г.
- 3. Кисломолочний сир — 500 г.
- 4. Яблука — 1 кг.
- 5. Яйце — 2 шт.
- 6. Мелені білі сухарі — 40 г.
- 7. Цукор — 75 г.
- 8. Ванільний цукор (пакетик) — 1 шт.
- 9. Кориця — 30 г.
- 10. Лимонний сік — 15 мл.
- 11. Вершкове масло — 30 г.
- 12. Паніровочні сухарі — 25 г.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Гарбуз потрібно почистити та нарізати великими кубиками. Далі його потрібно зварити, щоб він став достатньо м'яким. А потім потрібно змішати 3 столові ложки цукру з манною крупою та додати до гарбуза. Потім потрібно розм'яти зварений гарбуз з цією сумішю. Дати постояти 20 хвилин, щоб манка розбухла.
Яблука потрібно почистити від шкірки та серцевини, нарізати їх кубиками та видавити на них лимонний сік, щоб не потемнішали. Далі підготувати форму, в котрій буде випікатися цей десерт. Її слід змастити вершковим маслом, а потім посипати паніровочними сухарями.
Потім до гарбуза додати 1 яйце та 3 столових ложки мелених сухарів. Далі потрібно трохи потушкувати яблука на сухій сковорідці, щоб вони стали достатньо м'якими. Настав час викладати гарбузову масу у форму для випікання. Потрібно прослідкувати за тим, щоб вона розподілилася по формі рівномірно. А потім посипати корицею.
Далі потрібно викласти рівним шаром яблука, та також посипати їх корицею. Тепер потрібно приступити до приготування третього шару - сирного. Для цього розтерти сир з 2 столовими ложками цукру та 1 яєчним жовтком. Потім білок збити у піну та додати до нього сирну масу. Перемішати.
Розігріти духовку до 200°С. А потім викласти сирний шар на яблука та поставити в духовку. Випікати потрібно 20 хвилин. Ніжний десерт з гарбузом та яблуками готовий.