Бурек по-сербськи
- 1. Борошно — 4 ст.
- 2. Вода холодна — 350 мл.
- 3. Зелень — 1/2 пучка
- 4. Сіль — 1 ч. л.
- 5. Фарш — 250 г.
- 6. Бринза — 100 г.
- 7. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
- 8. Часник — 2-3 зубчика
- 9. Сир — 100 г.
- 10. Рослинна олія — 2-3 ст. л.
- 11. Сіль — За смаком
- 12. Перець чорний мелений — За смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Для тіста: змішати борошно, сіль і воду, вимішати. Дати тісту відлежатися хвилин 30.
Поділити тісто на 4 частини, кожну скачати в кулю, яку полити рослинним маслом і зробити коржик. Скласти коржі один на одного і залишити ще хвилин на 20.
У фарш додати дрібно порізані зелень, часник, цибулю. Посолити, поперчити перемішати.
Бринзу і сир натерти на крупній тертці, перемішати.
Взяти коржик, розтягнути його в різні боки, поки він не стане прозорим. Скласти тісто конвертом. Так само зробити з іншим коржем. На розтягнутий другий коржик покласти складений конвертом, на який викласти фарш і потім сир. Згорнути конвертом поверх начинки другий коржик. Потім покласти на розтягнутий третій коржик і повторити так само: фарш - начинка - скласти конвертом і т.д.
Змастити пиріг рослинним маслом, в яке додати дрібно порізані часник і зелень.
Випікати в духовці при 200°С хвилин 40.