Гречані млинці з бараниною та зеленню
- 1. М'ясо (баранина) — 300 г.
- 2. Вершки — 50 мл.
- 3. Молоко — 200 мл.
- 4. Борошно гречане — 100 г.
- 5. Борошно пшеничне — 100 г.
- 6. Гірчиця діжонська — 15 г.
- 7. Масло вершкове — 50 г.
- 8. Олія — 50 мл.
- 9. Олія оливкова — 20 мл.
- 10. Петрушка — 10 г.
- 11. Рукола — 50 г.
- 12. Чебрець — 5 г.
- 13. Дріжджі сухі — 5 г.
- 14. Сіль — 5 г.
- 15. Зубчик часника — 2 шт.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Змішати гречане борошно з теплою водою (125 мл.). Дріжджі розвести в столовій ложці теплого молока. Додати молоко з дріжджами в суміш гречаного борошна і води та залишити миску з сумішшю на півгодини в теплому місці.
Через півгодини поставити на стіл миску з тістом з гречаного борошна. В другій ємності змішати молоко, воду, пшеничне борошно, розтоплене вершкове масло, сіль та яйця, після чого додати цю суміш в миску з гречаним тістом, добре збити масу та знову поставити в тепле місце.
За цей час потрібно встигнути дрібно порізати баранину та обсмажити її на оливковій олії до напівготовності, щоб крові вже не було видно, але м'ясо залишалося злегка рожевим. Тоді додати дрібно нарізаний часник, перемішати та обсмажити разом з м'ясом до появи характерного часникового запаху. Потім влити вершки, додати столову ложку гірчиці, листки чебрецю та тушкувати, помішуючи, поки рідка частина помітно загусне. Тоді зняти м'ясо з вогню, всипати в нього дрібно посічену петрушку та крупно порізану рукколу. Посолити та поперчити, якщо потрібно.
Наповнити готові млинці фаршем, загорнути за смаком та подавати, поки гарячі. Нагріти сковородку та, змащуючи її рослинною олією, смажити з підготованого тіста млинці - товщиною два-три міліметри.