![Свиняча вирізка в кремовому соусі](https://img3.zakaz.ua/upload.version_1.0.64a83a354d3e37ea2d1deb2f7ad60d7a.350x350.jpeg)
Свиняча вирізка в кремовому соусі
Не дивлячись на те, що багато хто в наш час віддає перевагу м'ясу курячому, все таки це далеко не єдиний продукт, який люблять, зокрема, чоловіки. Свинина, як і раніше, займає досить почесне місце. І це не даремно. Адже з неї можна зробити дуже багато різних смачних страв, і вийдуть вони не жирні, а навпаки, дуже смачні і при цьому ситні. Свинина в кремовому соусі виходить дуже соковитою і при цьому ніжною на смак. А все завдяки вершкам, які розм'якшують м'ясо. Гриби роблять соус більш ситним і додає свій особливий смак. Подавати таку страву можна не тільки з рисом, а й будь-яким гарніром на ваш смак. Або ж просто з овочами.
- 1. М'ясо (вирізка зі свинини) — 675 г.
- 2. Вершкове масло — 30 мл.
- 3. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
- 4. Гриби — 250 г.
- 5. Біле вино — 125 мл.
- 6. Вершки (нежирні) — 180 мл.
- 7. Сіль — за смаком
- 8. Перець чорний мелений — за смаком
- 9. Борошно — 15 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Розрізати м'ясо на 4 частини. Посолити та поперчити. В сковорідці розтопити масло. Обсмажити шматочки свинини по 8 хвилин з кожної сторони.
Додати подрібнену цибулю та нарізані гриби. При помішуванні на сильному вогні обсмажити протягом 2 хвилин. Розбавити білим вином. Накрити. Тушкувати протягом 10 хвилин.
В цей час в окремому посуді змішати борошно та вершки. Дістати шматочки свинини із сковорідки. Розрізати кожен на 4-5 скибочок. Перекласти на окремі тарілки. Влити суміш борошна та вершків на сковорідку. Помішуючи, готувати до тих пір, поки соус не загусне. Полити свині скибочки соусом. Подавати з рисом та овочами.