![Тушкована яловичина](https://img2.zakaz.ua/upload.version_1.0.0579547089500b578a261012a2d413b1.350x350.jpeg)
Тушкована яловичина
- 1. Яловичина — 800 г.
- 2. Цибуля — 200 г.
- 3. Морква — 100 г.
- 4. Духмяний перець — 5 шт.
- 5. Лавровий лист — 3 шт.
- 6. Сіль — за смаком
- 7. Перець чорний мелений — за смаком
- 8. Соняшникова олія — за смаком
- 9. Вода (кип'яток) — 2 стакана
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Порізати яловичину великими шматочками.
Шматки яловичини покласти в каструлю з товстим дном, залити склянкою окропу. Додати духмяний перець, лавровий лист, довести до кипіння. Тушкувати на невеликому вогні під кришкою приблизно 30-40 хвилин або до майже повного википання рідини.
Цибулю порізати великими півкільцями, потім півкільця навпіл. Моркву порізати невеликими брусочками.
Після випарення рідини в каструлі з м'ясом, налити туди соняшникової олії. Додати нарізану цибулю і моркву.
Все ретельно перемішати і обсмажувати овочі з м'ясом приблизно 5-10 хвилин.
Влити ще склянку окропу, посолити, поперчити. Зменшити вогонь і тушкувати яловичину на маленькому вогні під кришкою протягом приблизно 1-1,5 години.