Банановий чізкейк без випічки
- 1. Печиво — 200 г.
- 2. Вершкове масло — 50 г.
- 3. Молоко — 2 ст. л.
- 4. Кисломолочний сир (9%) — 400 г.
- 5. Сметана (15 %) — 100 г.
- 6. Мед — 4 ст. л.
- 7. Вершки — 200 мл.
- 8. Ванільний цукор — 1 ч. л.
- 9. Лимонна цедра — 1 ч. л.
- 10. Лимонний сік — 3 ст. л.
- 11. Желатин — 8 г.
- 12. Банан — 2 шт.
- 13. Соняшникова олія — за смаком.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Форму для випікання, краще роздільну, діаметром близько 22 см., прокласти пергаментним папером (і бортики теж), яку попередньо змастити олією.
Печиво розтовкти в дрібну крихту, додати до нього молоко і масло, яке попередньо розтопити на повільному вогні.
Все добре перемішати і масу, викласти у форму на дно і розрівняти її. Потім форму прибрати в холодильник.
Банани очистити і розтовкти виделочкою до однорідного пюре.
Желатин розчинити в лимонному соці і нагріти його на водяній бані, щоб він розійшовся. Розчинений желатин змішати з банановим пюре і перемішати. Масу прибрати в холодильник хвилин на 10, щоб вона схопилася, але щоб не перетворилася в желе.
Сир протерти через сито і додати цедру лимона, сметану, мед. Все трохи збити вінчиком.
Окремо збити вершки з ванільним цукром.
Потім змішати сир, бананове пюре і збиті вершки і добре збити. Після чого масу, що вийшла, викласти в застиглу форму і знову форму прибрати в холодильник, бажано на ніч.