Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти обід українська сир весна › Яблучні сирники
Яблучні сирники

Яблучні сирники

Безсумніву, сир дуже корисний для організму. Бажано його вживати всім, незалежно від віку, і якомога частіше. Але що робити, якщо звичайні сирники - це вже не така бажана страва для ваших діток? А їсти сир все одно треба. Ось тому, ми вам пропонуємо рецепт змінених сирників - з яблуками. Вони додадуть сирникам особливий кислуватий смак. До того ж не забуваємо і про користь яблук. А разом з сиром - це чудовий мікс смачного сніданку і корисних речовин. Ці інгредієнти чудово підкріплять ваш організм і додадуть сил на цілий день. Подавати сирники можна зі сметаною або медом. До речі про мед. Він, зокрема, теж чимало важливий для організму, особливо в холодні пори року.

Кількість порцій 1
Час приготування 20 хв

  1. 1. Яблуко — 1 шт.
  2. 2. Знежирений сир — 200 г.
  3. 3. Яєчний жовток — 1 шт.
  4. 4. Мед — 1 ст. л.
  5. 5. Пшеничне борошно — 1,5 ст. л.
  6. 6. Вершкове масло — 1 ч. л.
  7. 7. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Яблуко помити, очистити від кісточок, натерти на крупній тертці.

  2. Перемішати до однорідності з сиром, жовтком, медом, пшеничним борошном і дрібкою солі, відставити убік на 10 хвилин.

  3. Розігріти на сковороді вершкове масло. Сформувати з тіста невеликі оладки, обсмажувати до красивої золотистої скоринки, подавати до столу.