Торт з нуги
- 1. Борошно пшеничне — 400 г.
- 2. Яйця — 3 шт.
- 3. Цукор — 400 г.
- 4. Мед — 1 ст.
- 5. Мигдаль — 250 г.
- 6. Вершкове масло — 200 г.
- 7. Ванілін — 3 г.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Борошно просіяти, насипати на стіл, утворюючи гірку. Додати вершкове масло, жовтки, цукор і ванілін. Замішати тісто і помістити в целофан.
Мигдаль слід обсмажити до золотистого кольору. Для цього викласти його на деко і поставити в духовку, розігріту до 160°C градусів на 10 хвилин.
Далі підготувати наступні інгредієнти: 1 ст., меду помістити в спеціальний ківшик, долити в нього трішки води і розтопити на водяній бані на середньому вогні.
Приготувати цукровий сироп: з'єднати 1/4 склянки води і 300 г. цукру. Щоб цукор розчинився, воду треба довести до кипіння на середньому вогні, при цьому перший час помішувати. Сироп, що вийшов, з'єднати з гарячим медом.
У міксері збити білки, з'єднати з мигдалем і цукром. Усе це акуратно перемішати до однорідної консистенції
Охолоджене раніше тісто викласти на стіл і розкачати його до 0,5 см. Помістити у форму, змащену олією і відправити до духовки. Випікати 50 хв. Після залити, приготованою нугой. Можна прикрасити цукровою пудрою, або сухофруктами!