Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти вечеря легкий англійська вегетаріанські страви › Салат з полуницями і шпинатом
Салат з полуницями і шпинатом

Салат з полуницями і шпинатом

Тільки у салаті можна поєднати разом абсолютно непоєднувані на перший погляд інгредієнти і у результаті отримати незвичайну страву з оригінальними смаковими і ароматними відтінками, яким захочеться порадувати себе ще не один раз. Так і тут, яскраво-зелений шпинат з його нейтральним смаком і приголомшливим набором корисних речовин прекрасно поєднується з будь-яким іншим компонентом салату, але незвичність йому надає сусідство солодкої соковитої полуниці, злегка солоного сиру фета і цибулі, які приправлені оригінальною малиново-маковою заправкою. Можете навіть не сумніватися, що результат перевершить ваші найсміливіші очікування.

Кількість порцій 4
Час приготування 15 хв

  1. 1. Полуниця — 200 г
  2. 2. Цибуля — 100 г
  3. 3. Фета — 100 г
  4. 4. Малина — 50 г
  5. 5. Мак — 10 г
  6. 6. Волоські горіхи — 50 г
  7. 7. Бразильські горіхи — 50 г
  8. 8. Шпинат — 100 г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Шпинат помити і обдати окропом.

  2. Мак замочити в окропі.

  3. Полуницю порізати на четвертинки.

  4. Цибулю нарізати тонкими кільцями.

  5. Волоські і бразильські горіхи не надто дрібно порубати ножем.

  6. Фету руками розім'яти на крихти.

  7. Приготувати заправку: малину помити, з'єднати з маком, все подрібнити в блендері. Додати сік половини лимона.

  8. Змішати всі інгредієнти, додати заправку і подавати до столу!