Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти вечеря без термічної обробки салати риба › Салат зі шпинату з сьомгою і грейпфрутом
Салат зі шпинату з сьомгою і грейпфрутом

Салат зі шпинату з сьомгою і грейпфрутом

Страва, яку гідно оцінять ті, хто стежить за своїм здоров'ям і дотримується засад правильного харчування. Отже, чим корисний цей салатик? Перше, що хочеться відзначити: для його приготування не використовується сіль і майонез, і це дуже радує. Але, тим не менш, щоб наша страва не була сухою – заправляємо її ароматним соусом з оливкової олії і соку лимона. Головний компонент цього свіжого салату – сьомга – делікатесна червона рибка, відома не тільки своїм ніжним, вишуканим м'ясом, але і дієтичним. А у поєднанні зі свіжими огірочками, кориснішим грейпфрутом, відомим своєю здатністю спалювати жир, і багатим на цінні мінерали шпинатом – салат перетворюється на справжню вітамінну «бомбу».

Кількість порцій 4
Час приготування 10 хв

  1. 1. Шпинат — 100 г.
  2. 2. Грейпфрут — 100 г.
  3. 3. Огірки — 100 г.
  4. 4. Сьомга слабосолона — 100 г.
  5. 5. Лимон — 30 г.
  6. 6. Олія оливкова — 20 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Шпинат помити і ошпарити окропом. Очистити грейпфрут, розібрати на часточки, очистити часточки від плівок. Огірки нарізати кубиками.

  2. Сьомгу нарізати скибочками або кубиками. Лимонний сік змішати з оливковою олією. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.