Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти вечеря плита сир літо › Лазанья з ковбаси
Лазанья з ковбаси

Лазанья з ковбаси

Лазанья - одна з самих популярних страв італійської кухні. Класична лазанья складається з листів тіста, начинки з м'яса і овочів і соусу. Все це запікається в духовці. Варіантів приготування лазаньї існує безліч. Лазанья з ковбаси - один із варіантів. У запропонованому рецепті замість листів тіста використовується локшина, відварена у відповідності з рекомендаціями на упаковці. Шари локшини чергуються з шарами підсмаженої попередньо на сковороді колбасно-помідорної суміші з додаванням цибулі та зелені і шарами сирної суміші (рікота, пармезан і петрушка). Крім цього використовується натертий сир моцарела. Запечена в духовці лазанья з ковбаси порадує своїм смаком і ароматом.

Кількість порцій 4
Час приготування 120 хв

  1. 1. Варена ковбаса — 450 г.
  2. 2. Цибуля — 1 шт.
  3. 3. Часник — 1 зубчик
  4. 4. Петрушка — 70 г.
  5. 5. Базилік — 1 ст. л.
  6. 6. Майоран — 1 ст. л.
  7. 7. Орегано — 1 ст. л.
  8. 8. Цукор — 1 ст. л.
  9. 9. Помідори — 800 г.
  10. 10. Локшина — 450 г.
  11. 11. Рікота — 450 г.
  12. 12. Пармезан — 120 г.
  13. 13. Моцарела — 450 г.
  14. 14. Соняшникова олія — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Смажити ковбасу і цибулю на середньому вогні 10 хвилин, періодично помішуючи. Додати помідори, базилік, половину петрушки, майоран, цукор і щіпку солі. Смажити 40 хвилин.

  2. Змішати сир рікоту, пармезан, петрушку і орегано. Зварити локшину.

  3. Половину соусу викласти на деко, на нього шар локшини, потім шар сирної суміші. Посипати половиною тертого сиру моцарела. Додати ще один шар локшини, зверху розмістити весь ковбасний соус. Додати решту сирної суміші, посипати тертою моцарелою.

  4. Викласти останній шар локшини, посипати тертим пармезаном. Накрити деко фольгою. Прогріти духовку до 180°C, відправити деко в духовку, випікати 30 хвилин. Зняти фольгу і випікати ще 20 хвилин.