Салат "Грандж" із пікантною заправкою
- 1. Оцет яблучний — 30 г.
- 2. Цукор — 3 г.
- 3. Цибуля фіолетова — 1 шт.
- 4. Шинка — 150 г.
- 5. Яйце — 3 шт.
- 6. Майонез — 85 г.
- 7. Сіль — 5 г.
- 8. Гірчиця в зернах — 15 г.
- 9. Огірок солоний — 2 шт.
- 10. Квасоля стручкова заморожена — 150 г.
- 11. Перець чорний мелений — 5 г.
- 12. Розсіл огірковий — 50 мл.
- 13. Олія — 30 г.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Для початку відварити квасолю в підсоленій воді до готовності, коли вона буде готова - одразу з окропу перекласти її у крижану воду для збереження кольору на 1 хвилину, потім воду злити, квасолю викласти на паперовий рушник, щоб непотрібна вода стекла. Таким чином, стручкова квасоля готова. Тепер підготувати цибулю. Почистити її та порізати тонкими напівкільцями. Далі необхідно замаринувати цибулю. Для маринаду теплу кип'ячену воду з'єднати з яблучним оцтом, цукром та сіллю, залити цибулю та залишити маринуватися хвилин 10. Після цього, воду злити. Маринована цибуля готова.
Тепер яйця та майонез (2 столові ложки) збити вінчиком. На соняшниковій олії обсмажити тонкі омлети із отриманої яєчно-майонезної суміші. Всього виходить 5 тонких яєчних млинців.
Шинку також нарізати смужками. Солоні огірки також нарізати смужками такого ж розміру як і шинка. З'єднати підготовлені огірки, шинку, шматочки яєчних млинців. Перемішати.
Підготувати заправку для салату. З'єднати майонез, французьку гірчицю у зернах, огірковий розсіл. Перемішати всі компоненти вінчиком. Посолити та поперчити заправку за смаком. Ще раз перемішати. Заправка готова. Додати до салату мариновану цибулю та сручкову квасолю. Заправити салат. Ретельно, але акуратно, перемішати всі інгредієнти, дати салату настоятися півгодини, а вже потім можна подавати до столу.