Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти вечеря овочі весна › Льежський салат
Льежський салат

Льежський салат

Ми звикли, що салати - це зазвичай легка закуска перед головними стравами. Ними, звичайно, можна перекусити, але щоб заїсти - це досить складно. Існують (напевно саме тому) рецепти досить ситних салатів, які можна навіть подавати як основну страву. Вони досить ситні, і йому будуть раді не лише жінки, які стежать за своєю фігурою, а й чоловіки, які люблять щільно поїсти. Саме картопля надає цій страві не тільки смак, але і робить її ситною. Квасоля ж дуже корисна для організму, особливо дітей та особливо ​​молода квасоля. Такий салат не залишить байдужим нікого з присутніх за вашим столом. Тому що його смак вразить кожного з них.

Кількість порцій 5
Час приготування 25 хв

  1. 1. Квасоля зелена стручкова — 500 г.
  2. 2. Картопля — 500 г.
  3. 3. Помідор — 100 г.
  4. 4. Цибуля — 1 шт.
  5. 5. Горіх мускатний — за смаком
  6. 6. Олія соняшникова — 3 ст. л.
  7. 7. Оцет — 1 ст. л.
  8. 8. Зелень — за смаком
  9. 9. Перець чорний мелений — за смаком
  10. 10. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Зварити картоплю, остудити, очистити і нарізати кубиками.

  2. Стручки квасолі розрізати на 3-4 частини і зварити в підсоленій воді.

  3. У гарячу квасолю додати картоплю, цибулю, олію, шматочки нарізаного помідора.

  4. Дрібно посікти свіжу зелень. Додати зелень і мускатний горіх, змішати з іншими інгредієнтами. В оцет додати сіль і перець, нагріти і вилити в салат.