![Лінивий лимонний пиріг](https://img3.zakaz.ua/upload.36e19fbd88332a42e1d732ef11f9879d.350x350.jpg)
Лінивий лимонний пиріг
- 1. Борошно пшеничне — 130 г.
- 2. Цукор — 200 г.
- 3. Яйце — 4 шт.
- 4. Масло вершкове — 100 г.
- 5. Молоко — 250 мл.
- 6. Цукрова пудра — за смаком
- 7. Кокосова стружка — 150 г.
- 8. Лимон — 2 шт.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Борошно просіяти через сито у миску (без грудок). Вбити яйце в ємність, і перемішати за допомогою ручного вінчика.
Вершкове масло помістити в невелику каструлю і розтопити на маленькому вогні. Дати олії охолонути і додати цукор. Все перемішати столовою ложкою.
Лимони помити, обдати окропом і насухо витерти рушником. З кожного зняти цедру (за допомогою дрібної терки або звичайного ножа) і помістити в окрему тарілку.
З решти м'якоті двох лимонів вичавити лимонний сік (можна скористатися соковижималкою або столовими приборами). Перелити в окрему чашку.
У цукрово-вершкову суміш перелити збиті яєчні білки і жовтки. Усі інгредієнти гарненько збити застосувавши все той же ручний вінчик. Потім перелити в цю ж ємність молоко. Додати лимонний сік, цедру лимона і кокосову стружку, а далі все ретельно перемішати. В останню чергу в цю ж ємність додати борошно. Перемішати усі інгредієнти до утворення однорідної маси.
Форму для запікання змастити олією. Розподілити тісто по усій поверхні форми і поставити в духовку, розігріту до 180°C градусів. Випікати близько 45 хвилин. Готовий пиріг, за бажанням, посипати цукровою пудрою і прикрасити часточками лимону.