Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти вечеря день народження ковбаса обід › Картопляний салат з ковбасками і швейцарським сиром
Картопляний салат з ковбасками і швейцарським сиром

Картопляний салат з ковбасками і швейцарським сиром

Картопля - продукт, який гармонійно поєднується з багатьма продуктами. Напевно, тому існує безліч рецептів салатів із використанням картоплі. Таким салатам в кулінарній книзі сміливо можна відвести окрему главу: настільки їх багато. Картопляний салат з ковбасками і швейцарським сиром - один із них. Порада: при приготуванні картоплі на пару потрібно використовувати підсолену воду. Цей процес займе приблизно тридцять хвилин, тому можна в цей час приготувати соус із гірчиці, оцту і оливкового масла і прокип'ятити курячий бульйон з білим сухим вином. Ці інгредієнти салату додадуть йому оригінальні смак і аромат.

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. Картопля — 700 г.
  2. 2. Бульйон курячий — 225 мл.
  3. 3. Вино біле сухе — 75 мл.
  4. 4. Гірчиця діжонська — 10 г.
  5. 5. Оцет винний — 60 мл.
  6. 6. Олія оливкова — 75 мл.
  7. 7. Ковбаски — 115 г.
  8. 8. Цибуля зелена — 10 г.
  9. 9. Петрушка — 10 г.
  10. 10. Сир твердий — 60 г.
  11. 11. Салат зелений — 4 стеблі
  12. 12. Перець чорний мелений — за смаком
  13. 13. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Картоплю відварити на пару. У каструлю вилити бульйон і вино, поставити на вогонь. довести до кипіння, повинна випаруватися половина рідини.

  2. У мисці змішати гірчицю, влити оцет, збити, поступово ввести в суміш оливкову олію, не перестаючи збивати. Повинна вийти однорідна маса.

  3. Відварену картоплю нарізати кружечками, викласти на тарілку, полити зверху курячим бульйоном, додати сіль і перець, перемішати. Дати 5 хвилин для вбирання. Зайву рідину злити.

  4. Ковбаски злегка відварити. Нарізати ковбаски, додати їх до картоплі. Посипати зеленню і тертим сиром. Заправити соусом, перемішати.

  5. На тарілки розкласти салатні листя, на них порцію картопляного салату із ковбасками.