Ягідно-молочне желе
- 1. Компот полуничний — 180 мл.
- 2. Молоко — 180 мл.
- 3. Желатин — 20 г.
- 4. Ягоди — жменя
- 5. Цукор — 2 ч. л.
- 6. Ванілін — за смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Желатин (пачку) розчинити в 150 мл. кип'яченої холодної води. Перемішати дуже ретельно, не залишаючи грудочок. Залишити на 40 хвилин набрякати.
Після цього, желатин поставити в мікрохвильову піч на півхвилини. Потім в невелику каструлю налити компот із полуниці. Підігріти. Ввести в нього желатин, але не увесь, половини буде досить. Перемішати.
Підготувати форми для желе, можна використати келихи. Розлити компот у форми, і покласти в них трохи ягід. Поставити в холодильник на 60 хвилин.
Тим часом молоко нагріти. Всипати цукор 2 ч. л. Додати в нього другу половину желатину (що залишився). Дати остигнути. І можна додати в молоко ванілін. З холодильника дістати желе, розлити молочну суміш і знову відправити до холодильника. Пару годин, і, ягідно-молочне желе готове!