Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти вечеря європейська м'ясо › Курка в овочевому рагу
Курка в овочевому рагу

Курка в овочевому рагу

Саме слово "рагу" перекладається з французької як "збуджувати апетит". Напевно, недаремно саме цій страві дали таку цікаву назву, адже її м'який смак відомий багатьом. Ця страва має дуже багато аналогів в різних країнах, в різних кухнях. І хоча там його позначили іншим словом, все ж це те ж рагу. Існує рагу овочеве, в якому використовують тільки овочі. Але наш рецепт - це рецепт рагу з куркою. Саме вона робить страву більш ситною і ще смачнішою, ніж звичайне рагу. Мінімум калорій, але максимум задоволення ви отримаєте, спробувавши рагу за нашим рецептом. Ми впевнені, ваші рідні будуть не менеш здивовані, і захочуть це рагу ще і ще.

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. Куряче філе — 1 кг.
  2. 2. Кабачок — 450 г.
  3. 3. Цибуля ріпчаста — 2 шт.
  4. 4. Солодкий перець — 1 шт.
  5. 5. Томати у власному соку — 400 г.
  6. 6. Часник — 2 зубчика
  7. 7. Зелений базилік — за смаком
  8. 8. Сіль — за смаком
  9. 9. Чорний мелений перець — за смаком
  10. 10. Соняшникова олія — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Куряче філе порізати на великі шматочки.

  2. Кабачок, цибулю і перець також нарізати крупно.

  3. На великому вогні, розігріти в сотейнику соняшникову олію і обсмажити в ньому шматочки філе. Обсмажувати слід не все філе, а в 2-3 заходи до золотистої скоринки.

  4. Потім м'ясо викласти на тарілку, а в сотейник висипати нарізану цибулю, тільки вогонь, при цьому, зробити трохи менше середнього. Цибулю смажити 3-4 хвилини.

  5. Після чого додати нарізані кабачок і перець, продовжувати смажити ще хвилин 10.

  6. Потім обсмажені шматочки м'яса повернути в сотейник. Додати розім'яті помідори разом із соком. Посолити і поперчити за смаком і довести до кипіння.

  7. Після чого накрити кришкою і продовжувати тушкувати хвилин 20 до повної готовності м'яса і овочів.

  8. Поки страва тушкується, натерти часник на дрібній тертці, а базилік дрібно нарубати ножем.

  9. Коли страва буде готова, вимкнути вогонь, посипати тертим часником і базиліком, накрити кришкою і дати постояти хвилин 5.