Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти вечеря овочі весна › Курка по-єгипетські
Курка по-єгипетські

Курка по-єгипетські

Курка по-єгипетські – чудова ситна страва, що вміщує в себе все, що здатне зробити ваш стіл яскравішим, а атмосферу більш комфортною та затишною. Куряче філе зберігає білок, фосфор, магній, цинк та ще цілий ряд необхідних мікроелементів. Куряче м’ясо – дієтичний продукт. На цьому чудові якості цього м’яса не закінчуються. У поєднанні з різноманітними овочами та рисом, смакові якості страви розкриваються на повну. Усі інгредієнти швидко засвоюються і забезпечують відчуття ситості надовго, наділяючи нас енергією, силою та здоров’ям. Особливо корисним є вживання курячого м’яса для зростаючого організму. Діти, як і дорослі, гарантовано оцінять цю страву.

Кількість порцій 8
Час приготування 70 хв

  1. 1. Цибуля ріпчаста — 3 шт.
  2. 2. Морква — 4 шт.
  3. 3. Філе куряче — 500 г.
  4. 4. Часник — 4 зуб.
  5. 5. Рис — 400 г.
  6. 6. Спеції — за смаком
  7. 7. Олія рослинна — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Цибулю, моркву і філе почистити та вимити. Цибулю порізати дрібно. Моркву натерти на крупній тертці. Філе нарізати кубиками.

  2. Далі розігріти сковорідку налити рослинну олію і підсмажити цибулю до золотистого кольору. Потім додати моркву і теж трохи обсмажити. Після, додати філе і смажити приблизно 10 хвилин. Потім додати часник, накрити кришкою і прибрати з вогню. Висипати філе з овочами в форму. Далі прогріти духовку до 180°С. У форму додати рис і трохи його розрівняти.

  3. Зверху потрібно посолити, поперчити, додати приправ. Тепер необхідно залити гарячою водою рис.

  4. Поставити в духовку і запікати 40-50 хвилин.