Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти вечеря вечеря літо › Квас яблучний
Квас яблучний

Квас яблучний

Ви ніяк не можете вибрати собі квас за смаком, який продається в магазинах? У такому разі спробуйте зробити його самі. Робиться він дуже швидко і виходить смачним. Ще з давніх часів квас вважався напоєм, який додає сили і мужності. Квас мав безліч рецептів, до нього додавали різні інгредієнти. Але в цілому квас має свій незвичайний смак, завдяки дріжджам. Легкий смак бродіння робить цей напій незвичайним, але дуже смачним. М'ята трохи освіжає і додає йому прохолоди, а яблучний сік робить солодшим. Це відмінний напій у спекотну пору, коли хочеться посидіти з сім'єю, підкріпитися легким обідом, запиваючи таким смачним квасом.

Кількість порцій 15
Час приготування 15 хв

  1. 1. Вода — 3 л.
  2. 2. Цукор — 200 г.
  3. 3. Дріжджі сухі — 5 г.
  4. 4. Кава розчинна — 10 г.
  5. 5. Сік яблучний — 1 л.
  6. 6. М'ята — 30 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. У яблучний сік додати цукор, каву, дріжджі, м'яту. Все перемішати.

  2. Все це залити кип'яченою водою (теплою) і поставити для бродіння на 8-10 годин.

  3. Потім квас охолодити і подавати до столу.