Печиво з родзинками
- 1. Борошно — 300 г.
- 2. Цукор — 100 г.
- 3. Вершкове масло — 200 г.
- 4. Родзинки — 100 г.
- 5. Сіль — 2 г.
- 6. Яйця — 2 шт.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Щоб родзинки стали більш м'якими, їх потрібно залити гарячою водою і дати постояти декілька хвилин. Потім злити воду і обсушити родзинки.
Далі необхідно розпочати приготування тіста. Для цього змішати розм'якшене вершкове масло з цукром і яйцями, додати дрібку солі.
Потім в підготовлену суміш додати борошно і вимісити тісто.
Готовому тісту треба постояти годину в прохолодному місці.
Коли тісто постоїть, можна розпочинати формувати печиво. Для цього тісто потрібно розрізати на два шматки. З кожного зробити ковбаску і порізати на кружечки.
Також можна розкачати тісто в шар, завтовшки 4-6 мм. і вирізати за допомогою склянки кружечки.
Далі печиво потрібно викласти на деко, встелене пекарським папером і випікати 30 хвилин при температурі 180°С.
Печиво має стати золотистого кольору.