Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти яйця важкий борошно › Японський чізкейк
Японський чізкейк

Японський чізкейк

Всі вивчені і випробувані рецепти випікання пирогів, тортів набридли? І вам хочеться чогось особливого, легкого, витонченого і святкового. Тоді ми можемо вам запропонувати рецепт приготування торта під назвою "японський чізкейк". Торт дуже вишуканий і святковий. Він стане головною прикрасою вашого святкового, солодкого столу. У цього торта абсолютно чарівна текстура. Він ніжний, пористий, повітряний і просто тане в роті. Недарма називається він японським чізкейком. Розумні японці і тут знайшли вихід і перетворили калорійний чізкейк в не менш смачну і полегшену версію. При приготуванні японського чізкейка потрібно дотримуватися всіх етапів приготування і тоді у вас вийде, те що і було задумано.

Кількість порцій 4
Час приготування 110 хв

  1. 1. Вершковий сир (крем-чіз) — 400 г.
  2. 2. Вершки, жирність 38% — 300 мл.
  3. 3. Цукор — 13 ст. л.
  4. 4. Вершкове масло — 60 г.
  5. 5. Яйця — 6 шт.
  6. 6. Борошно — 8 ст. л.
  7. 7. Малина — 150 г.
  8. 8. Лимонний сік — 30 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. У мисці міксером змішати крем-чіз, 10 столових ложок цукру і масло до однорідної маси.

  2. Відокремити всі яєчні жовтки від білків. Жовтки в окремій мисці трохи збити вінчиком і додати в сирну суміш, продовжуючи збивати міксером.

  3. До цієї ж суміші по черзі додати 200 мл. вершків і лимонний сік не перестаючи змішувати.

  4. Борошно просіяти, акуратно внести до сирної маси і перемішати.

  5. Яєчні білки в окремому посуді збити міксером і не поспішаючи внести їх у сирну масу в 3-4 прийоми.

  6. На дно форми для випічки, діаметром 24 см., укласти відповідний папір. Краї форми обкласти фольгою в кілька шарів.

  7. Викласти масу у форму.

  8. Форму поставити на деко, в який налити киплячу воду так, щоб вона доходила до середини форми. Деко поставити в духовку, попередньо розігріту до 160°С.

  9. Випікати на середньому рівні духовки при 160°С протягом години, потім температуру знизити до 150°С і випікати ще 30 хв.

  10. Після цього вимкнути духовку і відкрити дверцята, щоб чізкейк повністю охолов.

  11. Потім прибрати чізкейк в холодильник для застигання.

  12. Поки пиріг буде застигати, збити з цукром вершки, що залишилися.

  13. Перед подачею прикрасити чізкейк збитими вершками і шматочками малини.