Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти фрукти блендер європейська сніданок › Мус з банана і горіхової пасти з корицею
Мус з банана і горіхової пасти з корицею

Мус з банана і горіхової пасти з корицею

До вашої уваги смачний і корисний фруктово-горіховий десерт з ароматом кориці. Цей мус прекрасно підійде у вигляді окремо] страви або, приміром, як добавка до морозивf, кексів, соус для солодкої випічки або млинців (оладок, панкейків), прошарок для рулетів або тістечок. Погодьтеся, такий мус вельми універсальний. Горіхи беріть будь-які - волоські, кеш'ю, мигдаль, арахіс, кедрові, несолоні фісташки, горіхи пекан або суміші горіхів. У рецепті вказаний чорнослив, але за бажанням його можна замінити курагою або фініками. Також за бажанням можна додати ваніль, мускатний горіх, гвоздику. І ще один невеликий нюанс - цей десерт пісний, тому ті, хто дотримується посту можуть сміливо брати собі такий рецепт на замітку.

Кількість порцій 2
Час приготування 10 хв

  1. 1. Банан — 120 г.
  2. 2. Мандарин — 120 г.
  3. 3. Чорнослив — 50 г.
  4. 4. Горіхи — 150 г.
  5. 5. Мед — 10 г.
  6. 6. Кориця мелена — 5 г.
  7. 7. Сік апельсиновий — 10 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Банани очистити і нарізати шматочками. Очистити мандарини, розібрати на часточки, очистити часточки від плівок. Змішати фрукти в блендері і подрібнити.

  2. Горіхи покласти в блендер і подрібнити. Потім додати мед, корицю і апельсиновий сік. Довести суміш до пастоподібного стану. Змішати фруктову і горіхову масу, викласти в креманки і присипати корицею.