Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти фрукти духовка європейська випічка › Шарлотка з горіхами і корицею
Шарлотка з горіхами і корицею

Шарлотка з горіхами і корицею

За класичною рецептурою шарлотка печеться з яблук, на які виливають тонкий шар ніжного тіста. Доступність цього кисло-солодкого фрукта і простота приготування бісквіта зробили десерт дуже популярним у всьому світі. Пропонуємо Вам дещо урізноманітнити традиційний французький пиріг і додати в яблучну начинку горішки і ароматну пряність корицю. Що стосується горіхів, можете використовувати абсолютно будь-які на Ваш смак і гаманець. Не бійтеся експериментувати і додайте, наприклад, мікс з декількох різновидів горіхів: волоські і фісташки, мигдаль і фундук. Кожен з них має свій, неповторний смак і аромат, який неодмінно розкриється в процесі приготування шарлотки. Приємного чаювання.

Кількість порцій 8
Час приготування 45 хв

  1. 1. Яблука — 600 г.
  2. 2. Борошно пшеничне — 200 г.
  3. 3. Цукор — 200 г.
  4. 4. Яйце куряче — 3 шт.
  5. 5. Кориця — 10 г.
  6. 6. Розпушувач — 5 г.
  7. 7. Горіхи — 30 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Духовку розігріти до 200. Яйця збити з цукром в пишну масу. Додати просіяне борошно з розпушувачем і ще раз збити. Додати корицю і перемішати.

  2. Яблука помити, очистити і нарізати шматочками. На дно форми викласти яблука і горіхи. Потім залити тістом начинку. Поставити пиріг в духовку і випікати близько 35 хвилин.