Стразбурзький пиріг зі сливами
- 1. Борошно пшеничне — 200 г.
- 2. Яйця — 3 шт.
- 3. Цукор — 160 г.
- 4. Масло вершкове — 125 г.
- 5. Сливи — 700 г.
- 6. Сир (15%) — 250 г.
- 7. Крохмаль кукурудзяний (картопляний) — 50 г.
- 8. Сметана — 200 мл.
- 9. Кориця мелена — за смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Перемішати борошно з цукром, посікти в мисці з кубиками вершкового масла, додати яйце. Швидко замісити тісто, скачати в кулю і, загорнувши в плівку, покласти в холодильник мінімум на 30 хвилин.
Форму змастити маслом і посипати борошном. Розподілити тісто рівним тонким шаром, зробити бортики.
У блендері збити сир, сметану, цукор, жовтки 2-х яєць, крохмаль. Окремо збити в міцну піну 2 білки і змішати їх з начинкою.
Сливи помити, зробити невеликі надрізи, видалити кісточки. У надрізи насипати по пів чайної ложки суміші цукру з корицею. Викласти сливи на тісто розрізом вгору. Акуратно викласти на сливи начинку. Випікати в духовці протягом 50-60 хвилин при температурі 180-200°C градусів.