Пана-кота з горгонзолою
Пана-кота дивиться на вас, ви — на неї. Іскра, буря, бажання спробувати італійський десерт якнайшвидше.
Знайомо? Купуйте необхідні інгредієнти та зберігайте рецепт
- 1. Молоко питне ультрапастеризоване 1,5% — 400мл
- 2. Вершки ультрапастеризовані 30% — 200мл
- 3. Желатин — 7г
- 4. Мед з різнотрав'я — 1ст.л.
- 5. Сир горгонзола — 70г
- 6. Мигдаль нарізаний бланшований — за смаком
- 7. М’ята — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Замочуємо желатин у воді.
У каструлі змішуємо молоко, вершки та мед. Доводимо до кипіння та варимо на повільному вогні 2-3 хвилини. Знімаємо з вогню та даємо трішки охолонути.
Сир нарізаємо дрібними шматочками та розтоплюємо в вершково-молочній суміші. Додаємо желатин. Перемішуємо до однорідної маси.
Заливаємо в керамічні формочки або склянки та залишаємо в холодильнику на ніч. Перед подачею прикрашаємо м’ятою та горіхами. Смачного!