Вежі з чорного хліба
- 1. Житній хліб — 1 буханець
- 2. Вершковий сир — 500 г.
- 3. Кисломолочний сир — 500 г.
- 4. Часник — 2 зубчики
- 5. Волоські горіхи — 1 жменя
- 6. Шпинат — 100 г.
- 7. Консервований лосось у власному соку — 400 г.
- 8. Помідор (великий) — 1 шт.
- 9. Желатин — 10 г.
- 10. Сіль — за смаком
- 11. Перець — за смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
У желатин влити трохи води і залишити набухати.
Часник почистити і подрібнити. Волоські горіхи посікти ножем у дрібну крихту. Вершковий сир збити міксером із сиром в однорідну масу. Розділити її на 2 частини. Додати в одну частину часник і волоські горіхи, посолити, поперчити за смаком, перемішати і поставити в холодильник.
Шпинат вимити, скласти в каструлю і, не додаючи води, поставити на середній вогонь. Як тільки листочки почнуть в'янути, зняти з вогню. Листочки віджати і подрібнити в пюре.
Сирну начинку, що залишилася, розділити навпіл. В одну частину додати пюре зі шпинату. Приправити сіллю і перцем. Перемішати.
На помідорі зробити хрестоподібний надріз, опустити плід на 30 сек. в киплячу воду. Перекласти в миску з крижаною водою і зняти шкірку. Розрізати помідор на 4 частини, видалити кісточки. М'якоть дрібно нарізати. Лосося перекласти в миску, розім'яти виделкою. Додати до риби м'якоть помідора, сирну суміш, що залишилася, сіль, перець і перемішати.
Поставити набряклий желатин на водяну баню і готувати, помішуючи, поки він повністю не розчиниться. Дати трохи охолонути, потім розподілити рівними частинами між трьома приготовленими начинками. Перемішати.
З буханки хліба зрізати скоринки. Розрізати м'якоть на 4 горизонтальних пласта. Промазати один пласт начинкою білого кольору, другий - рожевого, третій - зеленого. Скласти їх один на одного, накрити пластом, що залишився, і поставити в холодильник на 30 хв. Нарізати хліб прямокутниками розміром приблизно 5 х 3 см.