Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти риба легкий європейська › Cуп-пюре з риби
Cуп-пюре з риби

Cуп-пюре з риби

Про рибні страві, точніше про їх корисність, можна дуже довго писати. Всім відомо, що морепродукти, зокрема риба, має дуже корисні властивості. У ній міститься дуже багато білка і незамінних амінокислот, яких немає в м'ясі. Тому суп-пюре з риби стане для вас повноцінним обідом. З'ївши його, ви залишитеся ситим на довгий час. Навіть, якщо ви з'їли тільки цей суп, не доповнюючи його другою стравою, ви будете тривалий час знаходитися в стані смакової задоволеності, так як він сам по собі є дійсно дуже поживним. Прикрасити суп можна зеленню. А подавати можна не тільки з шматочками риби , але і з сухариками, що додасть ще більшу пікантність цьому супу.

Кількість порцій 4
Час приготування 40 хв

  1. 1. Риба — 750 г
  2. 2. Борошно пшеничне — 20 г
  3. 3. Масло вершкове — 40 г
  4. 4. Молоко — 400 мл
  5. 5. Морква — 80 г
  6. 6. Петрушка — 10 г
  7. 7. Цибуля ріпчаста — 80 г
  8. 8. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Рибу очистити, помити, відділити м'ясо від кісток. Кістки не викидати, а покласти в каструлю, додати петрушку, залити водою і поставити варити для бульйону на середньому вогні.

  2. Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. М'якоть риби нарізати шматочками. Сковороду з маслом розігріти, додати цибулю і м'якоть риби і смажити до золотистого кольору.

  3. У каструлі або сотейнику розтопити масло, обсмажити на ньому борошно. Потім додати 4 склянки рибного бульйону, довести до кипіння і покласти шматочки обсмаженої риби. Варити на невеликому вогні близько 15-20 хвилин.

  4. Після варіння суп процідити і протерти через сито, додати гаряче молоко, сіль, масло. Подавати суп можна з шматочками риби.