Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти риба європейська осінь › Риба у вершках по-норвезьки
Риба у вершках по-норвезьки

Риба у вершках по-норвезьки

У Вас сьогодні рибний день? Порадуйте домашніх "Рибою у вершках по-норвезьки". Треба відзначити, що в жодній іншій країні не знайдеш таких різноманітних рибних страв, як у Норвегії. І це не дивно, бо головний продукт цієї морської країни - звичайно, риба. Тріска, скумбрія, оселедець, лосось, форель, сардини (причому в будь-якому вигляді) присутні там, без перебільшення, в щоденному раціоні будь-якої сім'ї. У запропонованому рецепті використовується філе тріски. Тріска по праву затребувана кулінарами всього світу. Правильно приготовлена, вона відрізняється особливим смаком і ароматом. Запечена у вершках під "шубкою" з яєць, м'якушки білого хліба і тертого сиру, тріска стане одною із самих улюблених сімейних страв.

Кількість порцій 2
Час приготування 45 хв

  1. 1. Філе тріски — 1 шт.
  2. 2. Цибуля порей — 1 шт.
  3. 3. Вершки — 300 г.
  4. 4. Пшеничний хліб — 2 шматки
  5. 5. Сир твердий — 100 г.
  6. 6. Яйця — 2 шт.
  7. 7. Соняшникова олія — 3 ст. л.
  8. 8. Сіль — за смаком
  9. 9. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Нарізану цибулю викласти у форму з соняшниковою олією.

  2. Нарізати філе тріски невеликими шматочками і укласти їх поверх лука порея.

  3. Залити рибу вершками.

  4. Яйця злегка збити, додати до них м'якіш білого хліба, тертий сир, сіль, перець, все перемішати.

  5. Отриману суміш акуратно викласти по поверхні риби і відправити в духовку запікатися на 30 хвилин при температурі 170°C.