Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти риба середній зима › Лососевий рулет із сиром "Філадельфія" і овочами
Лососевий рулет із сиром "Філадельфія" і овочами

Лососевий рулет із сиром "Філадельфія" і овочами

Вивчаючи інгрідієнти цього рецепту, відразу можна сказати, що страва вийде дуже смачною. Поєднання риби з овочами це завжди передбачувано апетитно. Пару слів про рецепт: представлена страва родом із Америки, готують її на обід, а подають виключно з соусом. Підійде лососевий рулет і до святкового столу, бо риба частий і бажаний гість на таких заходах. Білкова їжа улюблена нами за свої корисні складові і ніжний смак. У цьому рибному рулеті ви знайдете для себе і те, й інше. Багатство смаку на цьому ще не закінчується - сир Філадельфія і прянощі у поєднанні з рибою і овочами подарують невимовне задоволення. Тому скоріш налягайте на здорову їжу і не відмовляйте собі в маленьких апетитних радощах!

Кількість порцій 3
Час приготування 130 хв

  1. 1. Філе лосося — 300 г.
  2. 2. Сир "Філадельфія" — 60 г.
  3. 3. Червоний болгарський перець — 2 шт.
  4. 4. Зелена цибуля — 5 шт.
  5. 5. Червоний болгарський перець (для соусу) — 50 г.
  6. 6. Цибуля (для соусу) — 15 г.
  7. 7. Часник (для соусу) — 1 зубчик
  8. 8. Лавровий лист (для соусу) — 1 шт.
  9. 9. Помідор (для соусу) — 60 г.
  10. 10. Оливкове масло — 2 ст. л.
  11. 11. Шафран — за смаком
  12. 12. Сіль — за смаком
  13. 13. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Розпочати з овочів. Перець очистити від насіння і м'якуша. Цибулю (зелену) почистити, обмити і нарізати. Змішати з сиром, посолити і поперчити.

  2. Перейти до риби. Філе лосося очистити від кісток. Розрізати уздовж до середини, потім розрізати рибу на дві половинки у вигляді відкритої книги. Прорізати до кінця не треба.

  3. У середину викласти перець і начинку з сиру. Закрити "рибну книгу" (закрити філе з двох сторін). Загорнути в харчову плівку і покласти в холодильник на 60 хвилин.

  4. Через годину, вийняти рибу з холодильника і обв'язати її білою мотузкою для збереження форми. Далі підготувати сковорідку і обсмажити на ній лосось з обох боків (по 30 секунд буде достатньо).

  5. Після того, як рибний рулет обсмажиться, помістити його в розігріту до 180ºС духовку. Готувати 15 хвилин.

  6. Залишилося приготувати соус. Обсмажити в сотейнику порізану цибулю і часник до появи золотистого кольору. Додати шафран (подрібнений), нарізаний перець і томати. Залити водою, покриваючи усі овочі, кинути лавровий лист. Накрити кришкою і готувати 30 хвилин.

  7. З напівготового соусу прибрати лавровий лист, посолити, поперчити і довести усю суміш до однорідного стану, використовуючи для цього блендер. Потім рулет нарізати на порційні шматки (якщо раніше рулет був обв'язаний мотузкою, її слід вийняти), викласти на тарілку і полити соусом.