Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти риба легкий європейська › Котлети з вареної риби з картоплею
Котлети з вареної риби з картоплею

Котлети з вареної риби з картоплею

Прості в приготуванні апетитні котлетки з вареної риби з картоплею стануть гідною альтернативою важким для шлунка набридливим котлетам з м'ясного фаршу. Фахівці з харчування рекомендують включити в свій раціон цю корисну страву і вживати її як мінімум два рази на тиждень. З великої різноманітності присутньої на прилавках магазина риби найкраще використовувати філе білої морської риби (в ній менше кісток), такої як минтай, хек, тріска, палтус, камбала. У кожному з варіантів котлетки виходять пишні, повітряні, соковиті з хрусткою скоринкою. Замість сирої картоплі, натертої на тертці, можете додати в котлети пюре з відвареної картоплі.

Кількість порцій 8
Час приготування 40 хв

  1. 1. Риба — 900 г
  2. 2. Цибуля — 120 г
  3. 3. Картопля — 120 г
  4. 4. Зелень — за смаком
  5. 5. Яйце куряче — 1 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Повністю розморозити рибу (якщо вона заморожена), помити, відділити м'ясо від кісток. М'якоть риби відварити протягом 10 хвилин в підсоленій воді. По закінченню часу злити воду, а рибу охолодити. Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати.

  2. Картоплю помити, очистити і натерти на дрібній тертці. Зелень помити, просушити і подрібнити. До риби додати цибулю, картоплю, зелень, яйце. Додати сіль, перець і обережно перемішати.

  3. З отриманої маси сформувати приплюснуті кульки. Обваляти котлетки в борошні і підсмажити на розігрітій сковороді. Подавати з будь-яким гарніром або салатом.