Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти овочі європейська обід осінь › Суп із кабачків зі вершковим сиром
Суп із кабачків зі вершковим сиром

Суп із кабачків зі вершковим сиром

Якщо ви молода турботлива матуся або ж якщо ви просто любите натуральні і корисні страви, тоді ви точно звернете увагу на цю страву. Слід зазначити, що існує не так багато різних видів супів. Але ж так хочеться вносити різноманітність навіть тут, щоб свій раціон зробити більш цікавим і приємним. У такому випадку суп з кабачків - це те, що потрібно. Він порадує вас своїм набором корисних компонентів, які буквально переповнюють цю страву. Ну а щоб страва була закінченою, бажано приправити її базиліком або іншими ароматними травами, тоді ваші рідні не зможуть встояти перед такою простою, і в той же час смачною стравою.

Кількість порцій 8
Час приготування 30 хв

  1. 1. Кабачок — 2 шт.
  2. 2. Цибуля — 1 шт.
  3. 3. Картопля — 2 шт.
  4. 4. Вершкове масло — 2 ст. л.
  5. 5. Вершковий сир — 100 г.
  6. 6. Базилік (свіжий) — 2 ст. л.
  7. 7. Курячий бульйон — 1 л.
  8. 8. Часник — 2 зуб.
  9. 9. Сіль — за смаком
  10. 10. Перець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Кабачки помити, обсушити, обрізати кінчики та нарізати кубиками.

  2. Дрібно нарізати цибулю, часник і обсмажити на вершковому маслі. Додати кабачки. Посолити і поперчити.

  3. В овочі влити курячий бульйон, накрити кришкою і настоювати 10 -15 хвилин на слабкому вогні.

  4. Вершковий сир нарізати кубиками і додати в бульйон. Потрібно добре помішувати, щоб сир розчинився.

  5. Суп варити до готовності. Розлити по тарілках і посипати свіжим базиліком.