Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти овочі духовка українська осінь › Перець солодкий, запечений по-одеськи
Перець солодкий, запечений по-одеськи

Перець солодкий, запечений по-одеськи

Вашій увазі пропонується рецепт закуски "перець солодкий, запечений по-одеськи". Якщо ви зібралися всією компанією на природу зробити шашлик в теплий весняний, осінній або літній день не забудьте перед цим удома зробити цей чудовий перець. Ніякі шашлики не будуть такими самодостатніми і смачними, як разом з цими приготованими "перчиками по-одеськи". Взагалі болгарський перець дуже поєднується з м'ясом, але приготований по-нашому рецепту перчик стане справжньою окрасою ваших шашликів і чудовим доповненням, а їх смак надовго залишиться у вашій пам'яті. І вам знову захочеться відчути самобутній і незабутній смак перчиків. Тому не роздумуйте, а прямо вирушайте на кухню готувати їх.

Кількість порцій 10
Час приготування 30 хв

  1. 1. Перець болгарський — 1 кг.
  2. 2. Перець чилі червоний — 1 шт.
  3. 3. Зелень — 20 г.
  4. 4. Часник — 3 зуб.
  5. 5. Олія рослина — 150 мл.
  6. 6. Оцет — 50 мл.
  7. 7. Цукор — за смаком
  8. 8. Сіль — за смаком
  9. 9. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Спочатку перець солодкий та чилі покласти на деко, застелене пергаментом, і відправити в розігріту до 200°С духовку. Перед цим перець болгарський порізати на четвертини.

  2. Потім зробити маринад. Для цього на розігріту сковороду налити олію, а тоді додати до неї оцет, подрібнений часник і дати суміші закипіти. Після цього відразу вимкнути.

  3. Додати до маринаду зелень, сіль, перець, цукор за смаком.

  4. Відразу ж після того, як перець буде готовий залити його маринадом та дати охолонути.