![Перці з начинкою по-італійськи](https://img2.zakaz.ua/uploade5e2d80df757d11d9c7c8dafef3ded76.jpg.350x.jpg)
Перці з начинкою по-італійськи
- 1. Підсохлий білий хліб — 4-6 шматків
- 2. Помідори — 6 шт.
- 3. Сіль — 2-3 дрібні дрібки
- 4. Оливкова олія — 70 мл.
- 5. Яйця — 1 шт.
- 6. Сир Пармезан — 50-70 г.
- 7. Великі солодкі перці — 8 шт.
- 8. Каперси — 1-2 ст. л.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Духовку розігріти до 200°С. Форму з антипригарним покриттям змастити оливковою олією.
Кожну перчину розрізати на дві половинки, помити і видалити насіння.
Білий хліб порізати шматочками середнього розміру, скласти в миску і залити невеликою кількістю холодної води. Хліб віджати.
Помідори бланшувати 2 хвилини в киплячій воді, дістати шумівкою і очистити від шкірки, нарізати кубиками. Сир натерти. Листя базиліка подрібнити ножем.
У чашці з'єднати хліб, помідори, сир, базилік, додати каперси - за смаком. Вбити яйце, влити трохи оливкової олії. Перемішати масу. Половинки перцю начинити, викладаючи масу без гірки. Посолити і скропити оливковою олією кожен перець.
Викласти у форму, запікати в духовці 30-40 хвилин. Поки верх начинки не підрум'яниться. Такі перці смачні як гарячими, так і холодними.