Гювеч з овочів
- 1. Олія оливкова — 25 мл.
- 2. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
- 3. Перець болгарський червоний — 0,5 шт.
- 4. Перець болгарський зелений — 0,5 шт.
- 5. Баклажани — 0,5 шт.
- 6. Сіль — за смаком
- 7. Перець чорний мелений — за смаком
- 8. Помідори — 340 г.
- 9. Паприка — 0,25 ч. л.
- 10. Картопля — 225 г.
- 11. Квасоля зелена стручкова — 55 г.
- 12. Морква — 1 шт.
- 13. Паста томатна — 1,5 ст. л.
- 14. Бульйон курячий — 75 мл.
- 15. Цукор — 25 г.
- 16. Кмин (листя) — 0,5 ч. л.
- 17. Часник — 0,5 шт.
- 18. Петрушка — 1 ст. л.
- 19. Перець чилі мелений — 0,25 ч. л.
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Картоплю відварити в підсоленій воді до готовності, остудити і нарізати кубиками.
Налити в розігріту сковороду 2 ст. л. оливкової олії, висипати подрібнену цибулю, нарізані маленькими шматочками перці і моркву, обсмажувати протягом 7 хвилин. Після, викласти суміш на тарілку.
Баклажани нарізати кубиками, а стручкову квасолю - на частини по 1 см, викласти на сковороду з олією, що залишилася. Посолити і поперчити за смаком, обсмажувати протягом 3-4 хвилин. Перекласти окремо в тарілку.
На ту ж сковороду викласти нарізані кубиками помідори, додати паприку, обсмажувати протягом 10 хвилин.
Змастити олією 2 вогнетривкі форми, викласти половину цибулевої суміші на дно форм, зверху шар картоплі. Кожен шар трохи присипати сіллю і перцем. Зверху викласти помідори, баклажани і квасолю, в самий верх другу половину цибулевої суміші.
Змішати в мисці томатну пасту, теплий бульйон, посолити і поперчити, додати перець чилі, цукор, кмин і подрібнений часник. Ретельно перемішати. Залити соусом шари у формах. Накрити форми кришками.
Запікати гювеч в духовці до м'якості овочів.