Пончики з броколі
- 1. Цвітна капуста — 500 г.
- 2. Капуста броколі — 500 г.
- 3. Сухі дріжджі — 10 г.
- 4. Яйце — 1 шт.
- 5. Цедра лимону — 8 г.
- 6. Цукор — 20 г.
- 7. Сіль — за смаком
- 8. Олія — 250 г.
- 9. Борошно — 150 г.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Спочатку дріжджі розчинити в 1 склянці кипяченої води, додавши щіпку цукру. через 10 хвилин додати просіяне борошно, ще 1 склянку води, яйце, 1 столову ложку цукру, лимонну цедру та сіль. Замісити тісто, накрити. Залишити в теплому місці на дві години.
Потім цвітну капусту та броколі помити, розібрати на невеликі суцвіття. Помістити цвітну капусту у великий друшляк та поставити на кастрюлю відповідного діаметру, заповнену наполовину киплячою водою. Готувати під кришкою 15 хвилин. Так само зварити на пару броколі, 10 хвилин. Дати овочам охолонути.
Розділити тісто на 2 рівні частини. До одної покласти суцвіття цвітної капусти, в іншу - броколі. Обережно перемішати. У великій сковороді розігріти олію. Змащеною олією ложкою брати суцвіття в тісті та, притискаючи другою ложкою, обережно опускати у фритюр. Готувати невеликими порціями, до появи рум'яної скоринки. Викладати шумівкою на паперові рушники.