Баклажани в томатному соусі
- 1. Баклажан — 700 г.
- 2. Помідори — 1 кг.
- 3. Часник — 7 зубчиків
- 4. Сіль — 2 ч. л.
- 5. Зелень (кріп, базилік) — пучок
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Узяти баклажани середнього розміру. Помити, відрізати хвостики і зробити надрізи вздовж.
Очистити часник і поділити на 2 порції. Першу (3 зубчики) дрібно посікти ножем, а другу відкласти на соус (4 зубчики). Змішати нашаткований часник із сіллю і начинити баклажани (помістити в надрізи).
Помідори розрізати навпіл. Пропустити через м'ясорубку. Отриману масу перелити в каструлю і посолити. Додати до неї нафаршировані баклажани.
Поставити каструлю з баклажанами на вогонь. Варити годину на маленькому вогні. Як тільки овоч стане м'яким, зняти посудину з вогню і дати остигнути.
У охолонувшу масу додати 4 зубчики часнику (посічених) і зелень. Все перемішати. Поставити в холодне місце, можна в холодильник на 1 годину. Нарізати часточками і подавати до столу.