![Кальмари, фаршировані рисом і грибами](https://img3.zakaz.ua/upload.version_1.0.f702e1dea67cc4577aed895206706cbd.350x350.jpeg)
Кальмари, фаршировані рисом і грибами
- 1. Кальмари — 400 г.
- 2. Варений рис — 200 г.
- 3. Печериці — 200 г.
- 4. Цибуля — 100 г.
- 5. Сир — 100 г.
- 6. Сметана — 2 ст. л.
- 7. Сіль — за смаком
- 8. Перець чорний мелений — за смаком
- 9. Соняшникова олія — за смаком
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Порізати дрібно цибулю, гриби порізати невеликими шматочками.
Натерти сир на крупній терці.
Соняшникову олію розігріти на сковороді. Викласти цибулю і смажити до золотистої скоринки протягом 10 хвилин.
До цибулі додати гриби і смажити 15-20 хвилин, поки не випариться вся рідина. Посолити, поперчити.
В окрему ємність скласти зварений рис, смажені гриби з цибулею і натертий сир.
Додати 2 ст. л. сметани і ретельно перемішати. Начинка готова.
Кальмари розморозити. Якщо кальмари в шкірці, то під струменем гарячої води необхідно її зняти і витягти зсередини хітинову пластину, ретельно промити всередині і зовні. Нафарширувати кальмари начинкою (не дуже щільно).
Заколоти зубочистками. Викласти кальмари у форму і запікати 20-25 хвилин у духовці при температурі 200°C.
Готові фаршировані кальмари можна подавати в гарячому вигляді до гарніру, порізавши на порційні шматочки.