Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти морепродукти європейська обід осінь › Кальмари, смажені в панірувальних сухарях
Кальмари, смажені в панірувальних сухарях

Кальмари, смажені в панірувальних сухарях

Кальмари в паніровці - це дивовижно смачна страва. Кальмари, смажені в панірувальних сухарях, готуються дуже швидко, як і більшість страв з морепродуктів. Головне щоб кальмар був свіжим і не перемороженим, інакше він вийде гумовим на смак і з неприємним запахом. Щоб кальмари не були надто жирні, їх після обсмажування потрібно покласти на щільний рушник з паперу і дати стекти маслу. Подають кальмари з рисом або овочами і соусом. Любителі гострої закуски можуть готові кальмари посипати перцем. Ніжні соковиті і ароматні кальмари будуть прекрасною закускою до будь-якого столу.

Кількість порцій 4
Час приготування 25 хв

  1. 1. Філе кальмара — 500 г.
  2. 2. Яйця — 2 шт.
  3. 3. Панірувальні сухарі — за смаком
  4. 4. Сіль — за смаком
  5. 5. Перець чорний мелений — за смаком
  6. 6. Соняшникова олія — за смаком
  7. 7. Зелень — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Яйця збити. Посолити і поперчити за смаком.

  2. Кальмари очистити і порізати брусочками. Обмокнути в яйця.

  3. Потім кальмари обваляти в панірувальних сухарях.

  4. Смажити в розігрітій олії 3-4 хвилини, періодично помішуючи.Готові кальмари посипати зеленню.