Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти м'ясо легкий європейська › Салат "Осінній"
 Салат "Осінній"

Салат "Осінній"

Зрозуміло, що назва салату говорить сама за себе і компоненти будуть суто осіннім урожаєм. Ми маємо дивовижну страву, яку вдало доповнить головне меню на будь-якому святі та, яким будуть смакувати під час обіду або пізньої вечері рідні. Її інгредієнти просто дивують своєю різноманітністю та смаковими властивостями. Ми бачимо тут і смачненьку картоплю, і легкі огірочки та хрумку моркву, що в поєднанні з колоритним смаком печериць та володаркою полів кукурудзою, вдало складуть конкуренцію будь-якому іншому заморському салатові. Заправивши все це майонезом, ви отримаєте можливість насититись вдосталь та наповнити організм енергією для активного та продуктивного робочого дня.

Кількість порцій 8
Час приготування 60 хв

  1. 1. Куряча грудинка (або куряче стегенце) — 2 шт.
  2. 2. Картопя — 2 шт.
  3. 3. Печериці — 250 г.
  4. 4. Цибуля ріпчата — 1 шт.
  5. 5. Морква — 1-2 шт.
  6. 6. Мариновані огірки — 2 шт.
  7. 7. Кукурудза консервована — 300 г.
  8. 8. Яйця курячі — 4 шт.
  9. 9. Майонез — 150-200 г.
  10. 10. Зелень — За смаком
  11. 11. Часник (за бажанням) — 1-2 зубчика
  12. 12. Рослинна олія — 30 г.
  13. 13. Сіль — За смаком
  14. 14. Перець чорний мелений — За смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Курячу грудинку (або курячі стегенця) помити, залити холодною водою. Відварити до готовності, близько 40 хвилин. Охолодити. Помити картоплю і моркву, залити холодною водою. Відварити до готовності, близько 20-25 хвилин. Охолодити.

  2. Яйця відварити круто . Охолодити і очистити.

  3. Цибулю ріпчасту очистити і помити. Нарізати кубиками.

  4. Печериці помити, нарізати пластинками.

  5. Розігріти сковороду, налити рослинну олію. Викласти половину цибулі . Обсмажити на середньому вогні, помішуючи, 2-3 хвилини. Потім додати різані печериці. Смажити, помішуючи, 6-8 хвилин. Гриби охолодити.

  6. Варену моркву почистити і нарізати кубиками.

  7. Яйца відварні порізати кубиками.

  8. Картоплю почистити і нарізати кубиками.

  9. Куряче філе відварне (або курячі стегенця) відділити м'ясо та нарізати кубиками або порвати на шматочки.

  10. Відкрити баночку консервованої кукурудзи.

  11. Огірки мариновані порізати кубиками.

  12. Усі інгредієнти викласти в миску. Додати дрібно різаний часник (за бажанням) і другу частину цибулі.

  13. Посолити і поперчити. Додати майонез.

  14. Усе добре перемішати. Охолодити салат "Осінній" 1-2 години. Салат "Осінній" з куркою готовий.