Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти м'ясо українська м'ясо обід › Ледачі відбивні
Ледачі відбивні

Ледачі відбивні

До сьогоднішного дня до нас дійшла одна з версій виникнення відбивних. Вважається, що уперше м'ясну страву придумали американські ковбої. Вони накладали м'ясо під сідло, щоб те відбилося, а потім смажили. Проте, звання кулінарних винахідників відбивних належить французам. Для їх готування, як і раніше, використовують ніжне м'ясо, наприклад, куряче філе. У ньому міститься білок, вітаміни і амінокислоти необхідні для організму. Напевно, не лише за корисні властивості запала в душу відбивна, а скоріш за соковитість і незвичайний смак. Йти в ресторан, не обов'язково, щоб поласувати м'ясною стравою, приготувати її можна удома - це просто. Котлетки обов'язково западуть в душу вашим домочадцям, можете не сумніватися.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Філе куряче — 500 г.
  2. 2. Яйце — 2 шт.
  3. 3. Цибуля — 2 шт.
  4. 4. Майонез — 2 ст. л.
  5. 5. Борошно — 2 ст. л.
  6. 6. Олія — 5 ст. л.
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Філе курки нарізати пластинами. Потім дуже дрібно порубати. Висипати в миску.

  2. Цибулю очистити. Порубати і всипати до м'яса. Вбити яйця і змішати курячий фарш. Додати просіяне борошно, майонез, перець і сіль.

  3. Розігріти олію в сковороді і ложкою викласти в неї курячий фарш. Обсмажити з обох боків.