Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти крупа легкий плита європейська › Холодний рисовий салат
Холодний рисовий салат

Холодний рисовий салат

Рис – універсальна крупа, з якої можна приготувати багато цікавих страв. І зараз ми не про плов і різотто. Пропонуємо спробувати простий у приготуванні, але дуже смачний холодний рисовий салатик. Завдяки додаванню томатів і зелені страва набуває приємний смак свіжості, якого, буває, так не вистачає. Що стосується грибів, краще, звичайно ж, використовувати традиційні печериці, не помилитеся. Варені, смажені або мариновані – це вже справа Ваших смакових уподобань. Зверніть увагу: від вибраного сорту рису, залежить не тільки смак, але і консистенція салату. Небажано використовувати рис, який при варінні розвариться. Важливо, щоб зернятка залишилися цільними і не склеювалися.

Кількість порцій 6
Час приготування 30 хв

  1. 1. Рис — 300 г.
  2. 2. Помідори — 750 г.
  3. 3. Гриби — 250 г.
  4. 4. Зелень — 40 г.
  5. 5. Олія оливкова — 50 мл.
  6. 6. Перець чорний мелений — за смаком
  7. 7. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Рис відварити до готовності. Помідори помити і нарізати кубиками або скибочками.

  2. Зелень помити і подрібнити. Гриби помити і нарізати кубиками або скибочками.

  3. Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію, перець за смаком і перемішати салат.