Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти квасоля молдавська осінь › Паштет із білої квасолі, перцю і рікоти
Паштет із білої квасолі, перцю і рікоти

Паштет із білої квасолі, перцю і рікоти

Паштет, приготований в домашніх умовах, являє собою протерту, однорідну, повітряну масу і може бути приготований із самих різних продуктів. На допомогу господарці прийде блендер. Рецепти домашніх паштетів бувають досить різноманітні. Можна зробити домашній паштет, використовуючи прості інгредієнти. Нескладний у приготуванні, паштет із білої квасолі, перцю і рікоти ідеально підходить для здорового сніданку і цілком може виконувати роль закуски на будь-якому святковому столі.

Кількість порцій 4
Час приготування 10 хв

  1. 1. Квасоля — 430 г.
  2. 2. Перець болгарський консервований — 400 г.
  3. 3. Сир рікота — 85 г.
  4. 4. Часник — 1 шт.
  5. 5. Лимони — 0,5 шт.
  6. 6. Сіль — за смаком
  7. 7. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Викласти в чашу блендера квасолю, подрібнити.

  2. Додати до квасолі перці, сир, подрібнений часник. Подрібнити.

  3. Вичавити в чашу блендера лимонний сік, повторити подрібнення. Посолити і поперчити за смаком паштет. Ще раз перемішати всі інгредієнти до однорідного стану.